— LEVES —
Tyúkhúsleves gazdagon
Francia hagymakrémleves, sajtos krutonnal
— FŐÉTEL —
Zöldséges, mustáros vadragu, burgonya rúddal
Kacsacomb, narancsos chutney-val, burgonyafánkkal
Sajttal, csiperke gombával, baconnel töltött borda rántva, tejszínes sült lilahagyma szósszal, burgonyapürével
Egészben sült tarja, whiskys majonézes BBQ-val, steak burgonyával
Csirkemell steak, cheddar sajtszósszal, grill zöldséggel
Szűzpecsenye érmék, pankó morzsában sütve, tejszínes kukorica szósszal, chilis rizzsel
Karfiolos tócsni, zöldborsópürével
Kígyómakréla, borsos, limeos karalábé szósszal, házi tagliatellével
— DESSZERT —
Rákóczi túrós, tejfölhabbal
Narancsos csokoládé kocka, málnavelővel